Goveja juha

Goveja juha je tradicionalna slovenska jed, ki se jo pripravi iz dobrega kosa govejega mesa, za boljši okus se dodajo tudi kosti in jušna zelenjava: korenje, čebula, navadna zelena, por, česen, peteršilj ter ostale začimbe po okusu.

Sestavlja tipično nedeljsko kosilo poleg praženega krompirja ter mesa in zelenjave iz juhe.

vir:https://okusno.je/triki-in-nasveti/nasveti-za-dobro-domaco-govejo-juho.html
vir:https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/klasike-z-yasko-najboljsa-goveja-juha
vir:https://www.vzajemna.si/nasveti-strokovnjakov/nasveti/nasvet/goveja-juha
vir:https://zacimbe.si/novice/skrivnosti-najboljse-goveje-juhe
vir:https://www.youtube.com/watch?v=SlmlGRtuH6I
Ta vnos je bil objavljen v Kulinarika. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja